Persoonlijke verhaaltjes, dagdromen en ronduit wazig geblaat.

Hoe een "vandaag besteld morgen in huis" 6 dagen later aankomt

Door RobIII op zaterdag 18 oktober 2014 14:17 - Reacties (69)
Categorieën: Personal, Rants, Views: 25.813

Ik weet niet hoe het bij andere Tweakers is, maar waarschijnlijk komt je dit scenario je wel bekend voor: je wil eigenlijk wel graag het zoveelste speeltje dat je niet écht nodig hebt. Je zet het bij een webshop in je winkelmandje en haakt dan vervolgens nét voor betaling af omdat... meh. Zo heb ik al tientallen keren bijna een Raspberry Pi besteld maar halverwege afgehaakt omdat ik toch te druk ben om er écht mee te spelen. En zo heb ik ook al tientallen keren bijna een Chromecast besteld maar weer afgehaakt omdat... wat moet ik er nou eigenlijk écht mee?

Lees verder »

UPC Webcare flikt het... part 3

Door RobIII op donderdag 1 april 2010 22:10 - Reacties (32)
Categorie: Personal, Views: 11.506

Zoals ik vanochtend schreef heb ik een telefoontje gehad van UPC Webcare dat mij weer een beetje licht aan 't eind van de tunnel deed zien. Ik zal daarom maar met de deur in huis vallen: de tekst die je nu leest is gepost over een verse 90mbit verbinding van UPC.

Lees verder »

War of the Worlds

Door RobIII op maandag 9 februari 2009 22:11 - Reacties (26)
Categorie: Personal, Views: 6.249

Ik heb voor Tweakblogs een zogenaamd "to do" lijstje gemaakt van dingen waar ik (ooit) nog over wil bloggen. Op dat lijstje prijkt al een hele tijd een stukje over "Synthesizer Greatest" schuine-streep "War of the Worlds". En vandaag heb ik een goede reden om daar eens een stukje over te schrijven.

Lees verder »

RobIII is jaloers

Door RobIII op zaterdag 22 november 2008 12:28 - Reacties (8)
Categorie: Personal, Views: 5.264

"Soms kom je toch wat tegen op het web :N " riep ik afgelopen dinsdag nog. Maar het web kan ook een mooie plaats zijn waar je volop inspiratie kunt opdoen.

Lees verder »

Wilde manen

Door RobIII op zondag 16 november 2008 02:30 - Reacties (23)
Categorie: Personal, Views: 5.363

Zo sta je met je maten in de kroeg, ga je met z'n allen nog eens naar een concert, pretpark, avondje eten of een potje pokeren en zo zit je op een druilerige zondagmiddag tussen een wildvreemde familie met diezelfde vrienden en een dozijn rondrennende en spelende kids op een verjaardag van de zoveelste kleine die de 'respectabele leeftijd' van één heeft bereikt.

Lees verder »